2024 HAZİRAN SORUMLULUK SINAVLARI

SORUMLULUK SINAVLARINA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

2024 İKİNCİ DÖNEM SONU (HAZİRAN) SORUMLULUK SINAVLARI 03-13 HAZİRAN TARİHLERİNDE YAPILACAK OLUP SINAVLARA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLER YÖNETMELİK GEREĞİ ‘’ Okuldan mezun olamayan 12.sınıf öğrencileri ile devamsızlık tebligatı yapıldığı halde okula veya sınavlara katılımları sağlanamayan öğrenciler, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar bildirmeleri halinde sorumluluk sınavı planına dahil edilir.

’’BU YÖNETMELİK DOĞRULTUSUNDA SINAVA GİRMEK İSTEYEN ÖĞRENCİLER, 24.05.2024 TARİHİNE KADAR BAŞVURU DİLEKÇELERİNİ OKUL İDARESİNE TESLİM ETMELERİ GEREKMEKTEDİR. YAZILI OLARAK BAŞVURU YAPMAYAN ÖĞRENCİLER SINAVLARA ALINMAYACAKTIR.

SORUMLU DERSİ OLAN ÖĞRENCİ LİSTESİ, EKTE MEVCUTTUR. İNCELEYİP BAŞVURUNUZU YAPINIZ.

Sorumluluk sınavı öğrenci listesi

Bursuluk sınavı başvurularını unutmayalım!

2024 ŞUBAT SORUMLULUK SINAVLARINA ve ÖĞRENCİ LİSTELERİNE aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

BİGEP DÖKÜMANLARI VE ÇALIŞMALARIMIZ

MOLLA RAMAZAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ HEDEF 2023 YKS YILLIK PLANI