Ekm

Her Perşembe öğlen arası öğrencilerle birlikte namaz öncesi mescit sohbetlerimiz devam ediyor. Her hafta farklı bir hocamızla gerçekleştirdiğimiz sohbetlerimiz öğrenciler tarafından ilgiyle karşılanıyor.

Ekm

Molla Ramazan Anadolu Imam Hatip Lisesi olarak 2023 LGS sınavından sonra Siverek kamuoyuna sosyal medya mecralarımızdan duyuru yapmıştık. Okulumuzun 9.sınıf kontenjanı 60 öğrenci  olarak açıklanınca okul idaremiz ve Okul Aile Birliği katkıları ile okulumuzu tercih edecek ilk 10 öğrenciye ödül verileceğini duyurmuştuk. 13 Ekim itibari ile okulumuzu tercih eden yüksek puanlı ilk 5 öğrenciye her ay 500 Tl burs ve 5 öğrenciye de Tablet sözümüzü yerine getirdik. Okul idaresi olarak öğrencilerimizin akademik başarılarını arttırmaya dönük teşvik edici ödüllerimiz devam edecek. Molla Ramazan Anadolu Imam Hatip Lisesi öğrencisi  olmak bir ayrıcalık olacak.