Mrt

Her Ramazan olduğu gibi MOLLA RAMAZAN AİHL'de öğlen arası öğrenci ve öğretmenlerimize mukabele yapılıyor.

Mrt

BİGEP kapsamında İngilizce dersine olan ilgiyi artırmak ve sınıflar arası rekabet oluşturmak amacıyla yaptığımız Master Class projemizde Şubat ayı yarışmalarımızı gerçekleştirdik. Her ay toplanan puanlarla yıl sonunda en çok puana ulaşan sınıflar şubeleri bazında şampiyon olacaktır.

Öğrencilerimize Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından alan ders seçiminin önemi ve mesleki hedef belirleme konusunda seminer verildi. Seçtikleri veya kararsızlıkta kaldıkları ders seçimlerinde hatırlatıcı bilgiler verilerek doğru mesleğe yönelmeleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

Öğrenciler arası rekabet oluşturarak, öğrencilerin  bilgilerini tazelemek, eğlenceli bir şekilde kalıcı bilgi elde etmek için Bigep kapsamında, İngilizce bilgi yarışmaları yapıldı.

6 şubat depreminde ve Gazzede hayatlarını kaybeden Müslüman kardeşlerimizi için MOLLA RAMAZAN AİHL olarak hatip programı yapıldı. Ardından hayatın kaybedenler ve yakınları için dualar edildi.

Siverek Molla Ramazan AİHL'de kariyer günleri kapsamında Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'inden Doç. Dr.Ömer SABUNCU "KARİYER GÜNLERİ" münasebetiyle hocamızı misafir ettik. Bize Hz. Haticeyi anlatarak öğrencilerimize hediye kitaplar takdim etti. Kendisine teşekkür ediyoruz.

2024 ŞUBAT SORUMLULUK SINAVLARI

Ock

10.sınıf öğrencimiz Mehmet Akif Yeşilbudak girdiği kompozisyon yarışmasında il genelinde dereceye girerek ödülünü aldı.

Mollaramazan AİHL Öğrencilerinden boykot çağrısı!