Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Adres
KARPUZCU MAH. İLYASÖREN KÜME EVLERİ MOLLA RAMAZAN ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 36A SİVEREK / ŞANLIURFA
Vizyon
Her öğrencinin iyi bir Yüksek Öğretim kurumuna yerleşmesini ve sosyal becerilerini geliştirmesini, toplumsal ve milli değerleri yaşamasını sağlamak, öğrencilerimizin mutlu ve başarılı bireyler olma isteği, hayatta bir Meslek Sahibi olmalarını ve yeteneğini kazandırmaktır.
Misyon
Çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli değerlerin egemen olmasını sağlamak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak ve üretici düşünebilecek insanlar yetiştirmek, öğrencilerimizin kendine özgü niteliklerini yitirmeden eğitim almalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM(GÜNDÜZ)
KALORİFER-KÖMÜR
ŞEHİRİÇİ SERVİSLERİ, ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSLERİ
Yerleşim Yeri
OKULUMUZ DİYARBAKIR YOLU ÜZERİ ŞEHİR MERKEZİ ÇIKIŞI SELİMPINAR MAH. BULUNMAKTADIR.
ŞANLIURFA İL MERKEZİNE 100 KM UZAKLIKTA SİVEREK İLÇE MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.
OKULUMUZ 816 ÖĞRENCİ KAPASİTESİNDEDİR.
Taban-Tavan Puan Bilgileri
Okulumuz sınavla öğrenci almakta olup 9.sınıflar için taban puan 255 puan , 10.sınıflar için 270 puandır. Taban puanlar her nakil döneminde değişebilmektedir.