HEDEF 2024 YKS

ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTIRMAK TYT VE AYT SINAVLARINA DAHA İYİ HAZIRLAMAK İÇİN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DENEME SINAVLARI YAPILIYOR.

2024 MSÜ sınav takvimi

Sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik servisince velilerle gerçekleştirilen toplantıda sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Hedef YKS koordinatörleri ile İl bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısının gerçekleştirildi.

HEDEF YKS 2024 kaspamında stresle başa çıkma ve sınav kaygısı ile ilgili etkili motivasyon semineri  okulumuz Rehberlik Servisi tarafından gerçekleştririldi.

12. Sınıf öğrencilerimize 2024 YKS ve başvuru süreciyle ilgili Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından bilgilendirme semineri yapılmıştır. Öğrencilere hem sınav süreci hem de başvurularla ilgili önemli noktalar vurgulanmıştır.

Siverek Molla Ramazan AİHL'de kariyer günleri kapsamında Harran Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'inden Doç. Dr.Ömer SABUNCU hocamızı "KARİYER GÜNLERİ" münasebetiyle misafir ettik. Bize Hz. Haticeyi anlatarak öğrencilerimize hediye kitaplar takdim etti. Kendisine teşekkür ediyoruz.

2024 YKS öğrencileriyle "YKS Kampı" yapıldıktan sonra sosyal gezi amacıyla il merkezi olan Şanlıurfaya gezi düzenlendi.

YKS 2024 sınav takvimi yayımlandı.

Ekm

HEDEF YKS TANITIM TOPLANTISI YAPILDI

Ekm

Hedef  YKS 2022  projesini öğretmenlerimize tanıtmak amacıyla 24/10/2021 tarihinde okulumuz konfrans salonuna toplandık. Katkılarından dolayı tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.