ŞANLIURFA / SİVEREK - Molla Ramazan Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: bilgi yarışması

Mrt

BİGEP kapsamında İngilizce dersine olan ilgiyi artırmak ve sınıflar arası rekabet oluşturmak amacıyla yaptığımız Master Class projemizde Şubat ayı yarışmalarımızı gerçekleştirdik. Her ay toplanan puanlarla yıl sonunda en çok puana ulaşan sınıflar şubeleri bazında şampiyon olacaktır.

Mrt

Şbt

Öğrenciler arası rekabet oluşturarak, öğrencilerin  bilgilerini tazelemek, eğlenceli bir şekilde kalıcı bilgi elde etmek için Bigep kapsamında, İngilizce bilgi yarışmaları yapıldı.

Şbt