Etiket Sonuçları: Hedef

Öğrencilerimize Rehberlik ve Psikolojik Danışma Servisi tarafından alan ders seçiminin önemi ve mesleki hedef belirleme konusunda seminer verildi. Seçtikleri veya kararsızlıkta kaldıkları ders seçimlerinde hatırlatıcı bilgiler verilerek doğru mesleğe yönelmeleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

ÖĞRENCİLERİMİZİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTIRMAK TYT VE AYT SINAVLARINA DAHA İYİ HAZIRLAMAK İÇİN OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK DENEME SINAVLARI YAPILIYOR.

Sınıf rehber öğretmeni ve okul rehberlik servisince velilerle gerçekleştirilen toplantıda sınavların analizleriyle ilgili bilgilendirme yapıldı.

Hedef YKS koordinatörleri ile İl bazlı Hedef YKS zümre kurulu toplantısının gerçekleştirildi.